Uw partner in Relatiegeschenken en Promotieartikelen!


Promo.nl staat voor een persoonlijke benadering, goed advies en een uitstekende service. Creativiteit en inventiviteit zijn onze sleutelbegrippen.

Promo.nl biedt een totaal assortiment van promotieartikelen, premiums, promo- en bedrijfskleding. Nagenoeg elk product kunnen wij leveren; of het nu gaat om een pen, een MP4 speler, snoep in eigen verpakking of een luxe tas geheel in de kleuren van uw bedrijf, voor ieder artikel of merk kunt u bij ons terecht. Custom made producten is een van onze manieren om u als klant een mogelijkheid te bieden om u echt te onderscheiden met uw artikel. Bedrukkingen, graveringen, borduringen zijn bij ons dagelijkse kost volgens de modernste technieken.
 

Promo.nl heeft een enthousiast en creatief team. Wij hebben een uitgebreid netwerk van leveranciers waar we van op aan kunnen. Zodoende kennen wij de weg in de wir war van alle mogelijkheden en die weg wijzen wij u graag. Wij zijn de zoekmachine die samen met u een origineel en creatief promotie of relatie artikel bedenkt en realiseert.
 

Neem contact op met één van onze medewerkers: 0418 - 564 230 
 

Voor een met zorg samengesteld Kerstpakket klikt u hier: www.brandwijkkerstpakketten.nl

 

Contactformulier