Nieuw MVO standaard

Kerstpakketten leverancier Brandwijk  – Promo.nl kreeg als eerste in de branche het nieuwe gouden CSR Promotional Products-certificaat uit handen van Willem Lageweg, directeur MVO Nederland. Begin dit jaar werd deze nieuwe internationale standaardnorm voor MVO geïntroduceerd. De ondernemer uit Zaltbommel heeft de primeur.

Eigenaar Dick Brandwijk: ‘Het is mooi om te zien dat er de afgelopen anderhalf jaar meer aandacht is voor duurzaamheid in de branche. Wij doen er alles aan om voorop te blijven lopen. Inmiddels moet achter elk product een goed verhaal zitten. Bij ons zit achter iedere doos (duurzaam), product (gecertificeerd) en verpakking (recycled) een verhaal’.

Willem Lageweg vindt het een goede ontwikkeling dat dit internationale certificaat in het leven is geroepen: ‘Dit is een branche waar de herkomst van de producten niet altijd even duidelijk is.

Bij Brandwijk weet je nu dat hier heel veel aandacht aan wordt besteed. Op deze manier krijgen kerstpakketten weer de betekenis die hoort bij authenticiteit en oorspronkelijkheid’

http://www.ppp-online.nl/nieuws/Nieuwe-MVO-standaard

Scroll naar top