Waarom Promo.nl

  • Historie
  • Onze Visie
  • VIPS over Brandwijk
  • Stage uitdaging

Maak kennis met onze specialisten

Maak kennis met onze specialisten op het gebied van promotie artikelen en relatiegeschenken!

Historie

Groot geworden met creativiteit.

Promo.nl is inmiddels niet meer weg te denken uit de promotie branche. Met veel passie en enthousiasme werken wij samen met u aan een duurzame relatie. Promo.nl is het zusterbedrijf van Brandwijk Kerstpakketten en begon in 1982 toen Dick en Pieta Brandwijk een kaas- en delicatessenzaak in ‘s-Hertogenbosch kochten. Persoonlijke benadering en gastvrijheid waren de kernwaarden voor dit unieke familiebedrijf. Deze creativiteit en persoonlijke benadering is tegenwoordig nog steeds de rede waarom organisaties kiezen voor relatiegeschenken van Brandwijk en Promo.

Waar wij voor staan

Creatief, duurzaam en ontzorgend.

Promo.nl staat voor creativiteit, duurzaamheid en gastvrijheid. Wij gaan voor promotionele artikelen en relatiegeschenken met een boodschap, bij voorkeur een duurzame boodschap! Wij bieden u graag een unieke service die het juiste product op de juiste plaats uw persoonlijke boodschap overbrengt. Wij nemen u al het werk uit handen en garanderen een optimale dienstverlening waardoor u zich kunt concentreren op uw core business. Wij zetten graag onze 35 jaar ervaring in voor een creatief gebaar. Alles gerelateerd aan uw inhoudelijke doelstellingen en budgettaire mogelijkheden. Creativiteit is geen kwestie van geld maar een talent dat zich in elke opdracht manifesteert.

Stage uitdaging

Pak jij die uitdaging aan?

Promo.nl is een erkend leerbedrijf. Wilt u  ervaring opdoen op het gebied van ontwikkeling, productie en distributie van promotie artikelen en relatiegeschenken? Dan bent u bij ons op het juiste adres voor een ideale leerschool. Wij zijn altijd op zoek naar leergierige, enthousiaste en creatieve studenten voor een uitdagende stage!

Scroll naar boven