Mantelzorgvriendelijk

‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’

Brandwijk Kerstpakketten | Promo.nl zijn zich ervan bewust dat het voor werknemers niet gemakkelijk is als zij hun werk moeten combineren met mantelzorg. Wij begrijpen dat de meeste mensen daar niet bewust voor kiezen. Zij nemen de zorg voor een chronische zieke partner, een hulpbehoevende ouder of een gehandicapt kind op zich omdat dat vanzelfsprekend is.

Een op de vijf Nederlandse werknemers verricht mantelzorgtaken. Daarmee zijn zij gemiddeld vijftien uur per week bezig. De helft van deze mantelzorgers voelt zich overbelast en ervaart problemen door de combinatie van werk en mantelzorg. Daarom zet Brandwijk zich ervoor in dat werknemers hun werk op een goede manier kunnen combineren met mantelzorg. Wij staan open om samen met hen te kijken naar mogelijkheden als flexibele werktijden, thuiswerken en het opnemen van onbetaald verlof.

In juni 2015 heeft de Brandwijk Groep daarvoor de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’ ontvangen. Deze erkenning wordt uitgereikt door de stichting Werken & Mantelzorg en is een initiatief van de ministeries van VWS en SZW. Met de erkenning willen wij laten zien dat het mogelijk en zinvol is de last van werk en mantelzorg voor werknemers te verlichten.

Hoe Brandwijk Kerstpakketten | Promo.nl dat doet, is te lezen op deze website als inspiratie voor anderen.

Plan direct uw afspraak in!

Scroll naar top