CSR

CSR promotional products

Door onze expertise op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) heeft ons bedrijf ook een leidende rol kunnen spelen bij de pilot voor Europese MVO-certificeringsregels in onze branche. Het CSR Promotional Products certificaat is de nieuwe internationale standaardnorm voor MVO in de kerstpakketten- en promotionele-artikelenbranche. In Nederland is deze certificering binnen de branche voor promotionele producten exclusief verbonden aan het PPP lidmaatschap en het onderschrijven van de Code of Conduct. Die twee pijlers vormen de basis voor het CSR Promotional Products programma dat een brede Europese scope heeft. Dat is belangrijk voor internationaal opererende organisaties, maar ook in eigen land is het certificaat een belangrijk instrument waarmee PPP leden in hun (regionale) markt onderscheiden. Bovendien helpt het ook om de branche voor promotionele producten op een nog hogere plaats op de ladder van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen te brengen. De Brandwijk Groep is als eerste in de branche gecertificeerd voor het CSR certificaat op niveau goud.  

De Brandwijk Groep is een van de koplopers in het Corporate Social Responsability (CSR) proces van de promotionele producten branche (PPP) binnen Nederland. Het Goud certificaat staat voor ‘verbeteren’ waarbij de Brandwijk Groep zich identificeert met de risico’s en zijn er procedures om deze risico’s te minimaliseren. Tevens zet de Brandwijk Groep zich actief in voor het verbeteren van het bewustzijn van de CSR prestaties van onze directe leveranciers in risicolanden. 

Door herhaaldelijk inzicht te geven in de normen en richtlijnen die wij in Europa hanteren op het gebied van CSR, ontstaat in risicolanden meer en meer het besef dat er dingen moeten veranderen om in de toekomst met Europa zaken te kunnen blijven doen. De Brandwijk Groep onderscheidt zich van haar concullega’s in de markt door het CSR goud certificaat.

CODE OF CONDUCT

Plan direct uw afspraak in!

Scroll naar top