Uitnodiging uitreiking CSR-certificaat

Eerste CSR certificaat in Nederland naar Brandwijk Kerstpakketten/Promo.nl

Op maandag 19 oktober aanstaande ontvangt Brandwijk/Promo.nl als eerste in de branche het CSR-certificaat uit handen van Willem Lageweg, directeur MVO Nederland.

Het CSR-certificaat is dé nieuwe internationale standaardnorm voor MVO in de kerstpakketten en promotionele artikelen branche. De burgemeester van Zaltbommel, Albert van den Bosch, ontvangt uit handen van, Michaël van Straalen, voorzitter MKB Nederland, het Keurmerk Veilig Ondernemen, omdat alle bedrijventerreinen van Zaltbommel dit certificaat onlangs behaald hebben. Naast deze uitreikingen zullen de voorzitter van MKB Nederland en de directeur van MVO Nederland een inspirerende speech houden.

We stellen jouw aanwezigheid bij deze bijeenkomst zeer op prijs en nodigen je dan ook van harte uit. Ontvangst is vanaf 16:00 uur, we starten om 17:00 uur. Vanzelfsprekend sluiten we af met een feestelijke netwerkborrel in onze sfeervolle ‘Wereld van Brandwijk’

De bijeenkomst wordt gepresenteerd door Reim Reimers, voormalig General Manager van het befaamde Amsterdamse hotel The Grand en side kick van de populaire TV-kok Herman den Blijker in het televisieprogramma ‘Herrie in het Hotel’.

We hopen dat je in de gelegenheid bent te komen en dit mooie moment samen met ons te vieren. Stuur even een mail dan voegen we je toe aan de gastenlijst.

Tot 19 oktober!

Hartelijke groet,

Dick en Pieta Brandwijk

Arjan Keizer

Scroll naar boven