WELKOM IN DE WERELD VAN

Duurzame gadget

Koploper in duurzaamheid, voor duurzame relaties!

Laat u inspireren in onze showroom.

Duurzame gadget nodig?

duurzame gadgetBent u op zoek naar een duurzame gadget voor een zakenrelatie? Misschien bent u op zoek naar een duurzame gadget voor uw werknemers? Voor wie u ook op zoek bent naar een duurzame gadget, bij ons bent u aan het juiste adres. Doordat wij al 35 jaar in deze branche meegaan hebben wij de nodige ervaring opgebouwd en kunnen wij u goed op weg helpen met een passende duurzame gadget. Heeft u al een kijkje genomen in onze mooie en overzichtelijke webshop? Wij nodigen u graag uit om dit te doen. Zo kunt u zien dat wij een breed assortiment hebben en dat er voor iedereen iets wils is. Doordat wij alleen met duurzame producten werken, onderscheiden wij ons van de rest. Wij zijn hier trots op en zo staat ook persoonlijk contact bij ons hoog in het vaandel. Wij willen u graag persoonlijk helpen met het zoeken naar een geschikt gadget. 

Duurzame gadget bij Promo.nl

Via onze mooie, overzichtelijke online webshop kunt u bij ons uw duurzame gadget bestellen. Zo heeft u de mogelijkheid zelf aan te geven wat uw budget is om een relatiegeschenk te bestellen. Ook kunt u bij ons uit diverse thema’s kiezen. Onze thema’s gaan van kerstpakketten tot vrije tijd & strand, Sinterklaas en paraplu’s.Wij weten als geen ander dat het samenstellen van geschenken in uw onderneming veel tijd en energie kan kosten. Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen, daarom willen wij u graag zoveel mogelijk uit handen nemen. Wij onderscheiden ons door jaarlijks met noviteiten en creatieve combinaties onze klanten te prikkelen. Daarnaast heeft u binnen een dag van ons een voorbeeldofferte in uw mailbox. Zo kunnen wij snel met u, uw bestelling regelen en versturen. Wij zien uw bestelling graag tegemoet. ​​​​​​​

Originele duurzame gadget bestellen?

Bij Promo.nl bieden wij u een ruime keuze in duurzame gadgets. Wij onderscheiden ons van andere geschenkpakketten webshops, doordat wij duurzaam werken. Al onze producten zijn duurzaam en daar zijn wij trots op. U bent bij ons verzekerd van een duurzaam pakket. Bij ons staat creativiteit, kwaliteit en gastvrijheid centraal. Wij bieden persoonlijk advies en een Oriënterend gesprek en laten graag alle mogelijkheden zien in onze uitgebreide showroom.Naast ISO 9001, CSR Promotional Products Goud en FIRA brons, is Brandwijk als eerste in de branche gecertificeerd voor het CO2-bewust niveau 3. Bent u enthousiast geworden? Dan nodigen wij u uit om een kijkje te nemen in onze mooie, overzichtelijke webshop!
Scroll naar boven