WELKOM IN DE WERELD VAN

MVO relatiegeschenken

Koploper in duurzaamheid, voor duurzame relaties!

Laat u inspireren in onze showroom.

MVO relatiegeschenken nodig?

mvo relatiegeschenken

Waar staat MVO relatiegeschenken voor horen wij u denken? MVO relatiegeschenken staat voor: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Met MVO relatiegeschenken willen wij ondernemen met de juiste visie en bepaalde verantwoordelijkheid. Wij vinden het erg belangrijk dat de gezondheid, de veiligheid en de ontwikkelingsmogelijkheden voor uw personeel juist zijn. Zo ook bepaalde gevolgen van diverse activiteiten op het milieu spelen, dit is de voornaamste rol in de bedrijfsvoering. Wij letten erg op het energieverbruik, het scheiden van afval en het afvoeren van chemisch afval. Onze MVO relatiegeschenken worden zoals u merkt met bepaalde regels tot stand gebracht.

 

MVO relatiegeschenken vanuit ons nieuwe bedrijfspand

In ons nieuwe bedrijfspand is voor de ventilatie van de ruimten een warmte terug win unit geplaatst. Doordat wij deze installatie hebben geinstalleerd, zuigt onze installatie de koude lucht van buiten naar binnen en die wordt verwarmd door de lucht, die word afgezogen vanuit onze ruimtes in ons pand. Door dit systeem is er geen energie meer nodig uit aardgas, en dit is weer goed voor het milieu.
Het verwarmen en koelen van verschillende ruimtes, door middel van een warmtepompsysteem, word zeer efficiënt omgegaan met energie. Door deze maatregelen ontstaat een zeer energiezuinig gebouw, met een goede leef- en werkklimaat.

 

MVO relatiegeschenken is duurzaam ondernemen

De Wereld van Brandwijk & Promo.nl is in deze branche de eerste en enige gecertificeerde partij op het gebied van duurzaam ondernemen! Door het investeren in internationale normeringprocessen, zijn wij na controles van diverse normeringinstanties, op het terrein van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gekwalificeerd als voorbeeldonderneming. Wij zijn hier erg trots op! Brandwijk verzorgt al meer dan dertig jaar de mooiste persoonlijke en duurzame kerstpakketten en keuzegeschenken. Bij ons staat creativiteit, kwaliteit en gastvrijheid centraal. We nodigen u van harte uit een kijkje te komen nemen in onze showroom, de ‘Wereld van Brandwijk’, in Zaltbommel. Online bekijken kan natuurlijk ook.

Hebben wij uw interesse gewerkt met onze MVO relatiegeschenken idee, wat wij ons heel goed voor kunnen stellen, dan nodigen wij u graag uit om u kennis te laten maken met alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij willen u ook graag een persoonlijk advies geven. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze showroom. Uiteraard kunnen wij, geheel vrijblijvend, ook een persoonlijk bezoek afleggen aan uw organisatie. Wij zien u belletje graag gemoed en staan u daarbij graag te woord. Wij zijn trots op onze MVO relatiegeschenken en wij willen dit graag met u delen.

Scroll naar top