WELKOM IN DE WERELD VAN

Originele gadgets

Koploper in duurzaamheid, voor duurzame relaties!

Laat u inspireren in onze showroom.

Originele gadgets nodig?

originele gadgetsBent u op zoek naar originele gadgets voor uw kerstpakket of relatiegeschenk? Bij Promo.nl hebben wij een breed aanbod in originele gadgets voor de feestdagen, maar ook originele gadgets voor het hele jaar. In onze overzichtelijke webshop heeft u een prachtig overzicht van al onze geschenken en pakketten. Wij hebben voor u een handige tool. Zo kunt u zelf invullen tussen welke bedragen u wilt zoeken voor een kerstpakket, originele gadgets of relatiegeschenk. Zo kunt u effectiever zoeken en heeft u uw gewenste pakket of geschenk snel gevonden. Dit bespaart u veel tijd. Wij kunnen het ons namelijk goed voorstellen dat u niet veel tijd heeft naast uw drukke baan om ook uw kerstpakketten en relatiegeschenken samen te stellen. Wij willen u daarom zoveel mogelijk helpen. Klinkt dit voor u als muziek in de oren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij helpen u graag met uw zoektocht naar de gewenste originele gadgets.

Originele gadgets bij Promo.nl

Wij onderscheiden ons van de rest, doordat wij al meer dan 35 jaar de mooiste, persoonlijke en duurzame relatiegeschenken, gadgets en keuzegeschenken voor u maken en ontwikkelen. Zoals u merkt hebben wij de nodige ervaring opgebouwd en zo ook onze naamsbekendheid. Door in de loop der jaren ons dusdanig ontwikkeld te hebben, zijn wij een begrip in de regio geworden en ook ver daarbuiten!Bij ons staat creativiteit, kwaliteit en gastvrijheid centraal. Hierdoor bieden wij u persoonlijk advies en een oriënterend gesprek. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien in onze uitgebreide showroom. Naast dat wij ISO 9001, CSR Promotional Products Goud en FIRA brons gecertificeerd zijn, is Brandwijk als eerste in de branche gecertificeerd voor het CO2-bewust niveau 3. Respect voor het milieu en onze samenleving staat centraal in ons bedrijfsbeleid. Dit voeren wij ook door in de communicatie naar onze klanten en onze leveranciers. Samen ontwikkelen wij promotionele producten die o.a. duurzaam, doelgericht, functioneel en passend zijn binnen ieder gewenst budget. Een prachtige combinatie als u het aan ons vraagt!

Interesse in onze originele gadgets?

Bent u enthousiast geworden door onze mooie originele gadgets? Dan nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen in onze online webshop. Wij hebben voor u een breed aanbod en voor iedereen hebben wij iets naar wens in onze webshop. Zo kunt u gebruik maken van onze gebruiksvriendelijke geschenkentool, zo kunt u zelf uw bedrag invoeren zodat u efficiënt kunt zoeken.
Scroll naar top