WELKOM IN DE WERELD VAN

Originele relatiegeschenken

Koploper in duurzaamheid, voor duurzame relaties!

Laat u inspireren in onze showroom.

Originele relatiegeschenken nodig?

originele relatiegeschenkenBent u op zoek naar diverse originele relatiegeschenken? Ziet u door de bomen het bos niet meer? Bij Promo hebben wij alles voor u overzichtelijk op onze website geplaatst. In onze online webshop kunt u een oogopslag al onze originele relatiegeschenken op uw gemak bekijken. Wij helpen u goed op weg bij het zoeken van originele relatiegeschenken. Wij hebben een divers en een groot aanbod in onze webshop in originele relatiegeschenken. Neemt u gerust een kijkje. 

Originele relatiegeschenken bestellen?

Bij Promo.nl hebben wij een ruime keuze in originele relatiegeschenken. Wij maken het verschil omdat wij originele relatiegeschenken in ons assortiment hebben en omdat wij heel duurzaam zijn! Al meer dan 35 jaar maken wij mooie, persoonlijke, duurzame relatiegeschenken, gadgets en diverse keuzegeschenken. Wij kunnen u zoals u merkt verschillende geschenken aanbieden. Er zit voor iedereen iets wils tussen. Onze geschenken verschillen qua prijs en zo kan iedereen een geschikte relatiegeschenk bij ons vinden. Doordat wij een breed assortiment hebben kunnen wij u ook diverse thema’s aanbieden. Denkt u aan Sinterklaasgeschenken, aanstekers, anti-stress, bidons en sportflessen, elektronica, gadgets en USB, feestartikelen, Huis, Tuin en Keuken, Kantoor en Zakelijk, Kerst, Kinderen, Peuters en Baby’s, Klokken, horloges en weerstations, Lampen en Gereedschap, Levensmiddelen, Paraplu’s, Persoonlijke verzorging, Reisbenodigdheden, Schrijfwaren, Sleutelhangers en Lanyards, Snoepgoed, , Sport, Veiligheid, Auto en Fiets, Vrije tijd en Strand, Snoepgoed en  verschillende Waterflesjes. 

Wij onderscheiden onszelf door onze originele relatiegeschenken

Bij Promo.nl staat creativiteit, kwaliteit en gastvrijheid centraal. Wij onderscheiden ons door jaarlijks met noviteiten en creatieve combinaties onze klanten te prikkelen. Alles wat wij in ons assortiment hebben is voor iedereen betaalbaar. Zo kunt u zelf aangeven in onze online webshop tussen welk bedrag u een pakket wilt aanschaffen. Daarnaast heeft u binnen 24uur van ons een voorbeeld offerte in uw mailbox. Zo kunnen wij snel met u, uw bestelling regelen en versturen. Promo.nl weet als geen ander dat het samenstellen van relatiegeschenken in uw onderneming veel tijd en energie kost. Dat is niet nodig omdat wij , van Promo.nl,  uw idee tot aflevering zoveel mogelijk uit handen willen nemen.Daarnaast bieden wij u een persoonlijk advies en een orienterend gesprek. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien in onze uitgebreide showroom. Naast het feit dat wij ISO 9001 gecertificeerd zijn zijn wij ook CSR Promotional Products Goud en FIRA brons gecertificeerd. En zijn wij ook CO2-bewust op niveau 3.We nodigen u van harte uit een kijkje te komen nemen in onze showroom, de ‘Wereld van Brandwijk’, in Zaltbommel. Online bekijken kan natuurlijk ook.
Scroll naar top