• Homepage
  • Dick's nieuwtjes
  • Meer dan twaalfduizend euro voor Stichting Roparun Brandwijk Bommelerwaardrunners organiseren 22e Promenadeloop Zaltbommel

Meer dan twaalfduizend euro voor Stichting Roparun Brandwijk Bommelerwaardrunners organiseren 22e Promenadeloop Zaltbommel

ZALTBOMMEL – Meer dan 12.000 euro voor de Stichting Roparun, dat heeft de Promenadeloop die in het afgelopen Paasweekend in Zaltbommel werd georganiseerd, opgeleverd. Hoofdsponsor Brandwijk Themapakketten is blij en trots op het team en iedereen die heeft meegeholpen om van deze dag een groot succes te maken. Heel blij is Brandwijk ook met de opbrengst van 12.700 euro. Die gaat in zijn geheel naar de Stichting Roparun die het gedoneerde geld besteedt aan goede doelen en projecten voor mensen met kanker.

De Promenadeloop is georganiseerd door de Brandwijk Bommelerwaardrunners, waarvan Brandwijk Themapakketten al jarenlang de hoofdsponsor is. Naast de enorme vreugde over de mooie opbrengst, is er ook nog de trots op het team van Brandwijk Kerstpakketten die bij het onderdeel WS Media Bedrijvenloop net als vorig jaar de eerste plaats behaalden, vlak voor de teams van Cambium College en het debuterende Bovli Solutions. De opbrengst werd naast de bedrijvenloop  bij elkaar gerend door kinderen in de leeftijd van vier tot twaalf jaar in de Scholierenloop. Het hardloop evenement, inmiddels een traditie in Zaltbommel, werd deze zaterdag voor Pasen voor de 22e keer georganiseerd.

Tijdens het komende Pinksterweekend zijn de Brandwijk Bommelerwaard Runners voor de 21e keer van de partij bij de Roparun, de non-stop estafetterun van Parijs en Hamburg naar Rotterdam, waarbij meer dan 500 kilometer wordt overbrugd. Ook daarvan is de opbrengst voor de Stichting Roparun die het geld iedere keer weer toekent aan goede doelen die bijdragen aan de missie ‘Leven toevoegen aan dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’.

 

Scroll naar boven