Bedankt voor de geweldige middag!

Gemeente Zaltbommel en Brandwijk winnaars in veiligheid en duurzaamheid

Maandag 19 oktober was een feestelijke dag voor de ondernemers van de bedrijventerreinen van de gemeente Zaltbommel. Burgemeester Albert van den Bosch ontving uit handen van Michaël van Straalen, voorzitter MKB Nederland, het Keurmerk Veilig Ondernemen voor alle bedrijventerreinen van Zaltbommel en Brakel. Daarnaast kreeg Brandwijk | Promo.nl, leverancier van kerstpakketten en relatiegeschenken, als eerste in de branche het nieuwe CSR Promotional Products-certificaat uit handen van Willem Lageweg, directeur MVO Nederland.

Burgemeester Van den Bosch over de certificaten: “Dit KVO is het resultaat van gezamenlijke inspanning van ondernemers, gemeente, politie en brandweer met als doel te zorgen voor een schone, goed onderhouden en veilige omgeving voor ondernemers op de bedrijventerreinen en hun bezoekers. Ik ben trots op deze samenwerking voor een veiliger Zaltbommel”.

Ook Brandwijk is verheugd over het nieuwe MVO-certificaat voor de promotionele- en kerstpakkettenbranche. Begin dit jaar werd deze nieuwe internationale standaardnorm geïntroduceerd en de ondernemer uit Zaltbommel had de primeur. Eigenaar Dick Brandwijk: ”Dit is een mijlpaal voor de branche. Steeds meer bedrijven maken zich zorgen over de samenstelling en herkomst van producten, met name over de arbeidsomstandigheden waaronder deze geproduceerd worden. Dit certificaat biedt zekerheid”. Brandwijk eindigt met een stevige belofte: “in 2020 verkopen we alleen nog duurzame producten. We gaan ervoor!”

Scroll naar top