“Brandwijk een voorbeeld voor Provincie”

Lovende woorden tijdens een sprankelende uitreiking van het CO2-bewust certificaat. Brandwijk is de eerste in haar branche die deze certificering heeft ontvangen. Dick Brandwijk is trots dat hij in één adem wordt genoemd met grote ondernemingen: “In economisch roerige tijden moet je niet stil zitten maar vooruit denken. Wij tonen graag initiatief en onze klanten waarderen dit”.

Veel van die klanten waren present tijdens de bijzondere uitreiking. Door subtiele accenten in entourage en invulling had de bijeenkomst een zeer onderscheidend karakter. De tweehonderd gasten werden ontvangen door levende, mensgrote tulpen en kregen bij aankomst appeltaart, gebakken door verstandelijk gehandicapten van de bakkerij in dagcentrum de Harmonika. Bovendien verzorgde cateraar Albron de culinaire omlijsting met verschillende duurzame hapjes.

Reim Reimers, side kick van Herman den Blijker in het TV-programma ‘Herrie in het Hotel’, heette allen welkom waarna loco burgemeester Han Looijen van Zaltbommel het officiële gedeelte opende. Inspirerende en lovende woorden sprak Wim Lageweg, directeur van MVO Nederland. Daarna overhandigde Annemieke Traag, gedeputeerde van de provincie Gelderland het CO2-bewust certificaat aan het ondernemersechtpaar Dick en Pieta Brandwijk. Zij en andere sprekers markeerden hun waardering voor de vooruitstrevende activiteiten van Brandwijk op het gebied van milieu en duurzaamheid.

In zijn dankwoord nodigde Dick Brandwijk de sprekers alvast uit als zijn bedrijven aan niveau vier van het CO2 certificaat voldoen. Want iedereen weet dat Brandwijk na een succes heel eventjes geniet maar snel op weg gaat naar een volgende mijlpaal. Of zoals op www.skao.nl is te lezen: “Brandwijk kerstpakketten is een opzienbare deelnemer. Eigenaar Dick Brandwijk wil graag voorop lopen als het gaat om initiatieven op het gebied van duurzaamheid”.

 

Voor filmimpressie klik hier

Scroll naar top